!! AKCE !! U OBJEDNÁVEK NAD 5000,- DOPRAVA ZDARMA !!
Hyveco.cz:    

BenRiach Heart of Speyside 0,7l 40%  -  VYPRODÁNO !

Benriach Heart of Speyside je takzvaná “entry-level whisky”, tedy whisky pro začátečníky, kteří chtějí objevit typickou chuť speysideské produkce, než se pustí do odvážnějších experimentů například s vyhlášenými nakouřenými ...

Hmotnost: 1.4 Kg


Není skladem

635,53 Kč bez DPH
769,00 Kč s DPH




Popis:

 Vaše vstupenka do produkce skotského regionu Speyside. Právě tady najdete největší koncentraci palíren z celého Skotska, včetně několika těch nejznámějších. Ve Speyside zkrátka tluče srdce skotské whisky. A v srdci Speyside sídlí malá palírna BenRiach, jejíž whisky patří k tomu nejlepšímu, co tu můžete ochutnat. BenRiach je jedna z mála palíren, které stále spoléhají na vlastní sušení sladu a nevyužívají průmyslově zpracované suroviny. Tahle práce si žádá čas a tvrdou práci při pravidelném převracení sladu, aby se sušil rovnoměrně. Dává to ale destilérce absolutní kontrolu nad kvalitou. Při destilaci pak využívají vodu z pramene, který protéká přímo pod palírnou. Jednoduše tu destilují DNA tamní přírody. Benriach Heart of Speyside je takzvaná “entry-level whisky”, tedy whisky pro začátečníky, kteří chtějí objevit typickou chuť speysideské produkce, než se pustí do odvážnějších experimentů například s vyhlášenými nakouřenými kousky. Po přičichnutí vás čeká svěží vůně s tóny vřesu, ovoce, medu, oříšků a dubového dřeva. V chuti převažuje ovoce, med, vřes a kořeněné noty na pozadí dubu. Tahle whisky je jemná, lehká, svěží a hravá. Pokud jste ve Speyside nováčci, chcete svou cestu za poklady regionu začít právě tady. Od téhle laťky se odpíchněte a pak už směle objevujte další a další tváře, které vám místní whisky může ukázat.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.

Parametry:

Obsah alkoholu obj. %: 40
Objem obalu (L): 0,7


Související zboží


Zboží je zařazeno v těchto kategoriích: